7 dagen, 8.00-22.00 uur 088-8338888
088-8338888Gratis en vrijblijvende intake 7 dagen per week 8.00-22.00 uur

Beoordelingen

Contactgegevens

Advocaatzoeken.nl
Lange Viestraat 2
3511 BK Utrecht
Nederland

088 - 833 88 88
info@advocaatzoeken.nl

Beoordelingen:

Gemiddeld een 9,5 op basis van 83 reviews.
10
Jos - 2019-01-03: Super geholpen
10
Nik - 2018-02-22: Goed platformSnel meerdere aanbiedingen
8,0
Cor Bruijn - 2018-02-05: Na mijn aanvraag snel contact
10
NVT - 2018-01-25: Snelle reactiesMakkelijk te beantwoorden via te site of per mailGoed overzicht
10
Onbekend - 2018-01-11: Advocaatzoeken.nl heeft zeer snel gereageerd en mijn doorverwezen naar een ter zake kundige advocaat. Zeer tevreden
10
Vincent - 2017-11-05: Geweldige site. Binnen enkele uren deskundig antwoord van een aantal juristen.
7,0
Dennis - 2017-10-13: Snel reactie,beleefdduidelijk.
9,0
Adriaan - 2017-10-10: Snelle reactie. prettige aanpak tot dusver
10
Eva - 2017-09-07: Prompte reactie; heel fijn.
10
Marc - 2017-08-29: Super hebben ze mij geholpen. En alles wat ik vroeg hebben ze voor me gedaan. Ook van alles uitgezocht en snel weer terug gebeld.
9,0
Jeanne - 2017-08-27: Ze zijn actief en verifiëren of hun advies resultaat heeft opgeleverd.
6,0
Gerrit Jan - 2017-08-24: Na een telefoontje waarom mijn oproep zonder bericht was gesloten is er toch inzet getoond om de juiste advocaat te vinden.
10
Onbekend - 2017-08-14: Snelle reactie, meedenkend, vriendelijke
10
Onbekend - 2017-07-10: Heel makkelijk en snel de hulp die bij u past .
10
A.J.G. - 2017-07-09: Er wordt snel gereageerd. De advocaat die snel reageerde heeft ook op korte termijn tijd en een goede prijs.
10
Melvin - 2017-07-03: Zeer snelle reacties van diverse advocaten.
10
Cil - 2017-06-08: Zeer snelle reacties en er wordt ook meteen contact opgenomen om navraag te doen of er inderdaad actie is ondernomen
8,0
Chris - 2017-05-18: Actief, snel, informatief, goede contactlegging.
10
Ria - 2017-05-03: Snelle reactie
10
Onbekend - 2017-04-07: Verassend snelle reactie en actie.
7,0
Sonja - 2017-04-04: Snelle reactie
8,0
Arturas - 2017-04-03: Snelheid.
10
Assia - 2017-03-28: Geen beschrijving.
9,0
Raymond/DGauto's - 2017-03-27: Zeer snelle reactie gehad.Erg vriendelijk.Gelijk na het weekend al een bericht van een advocate.Ik ben erg tevreden.
10
Jeroen S. - 2017-03-22: Persoonlijke hulp bij de bemiddeling, voorgestelde kantoren waren in mijn geval prima competent.
10
Christina - 2017-03-09: Direct actie nav aanvraag die ik had ingestuurd
10
Rene - 2017-03-03: Dircect naar ter zake kundige advocaat doorverwezen.
9,0
Rikus - 2017-02-26: Ze nemen netjes de tijd om je te helpen
10
Ieke - 2017-02-21: Fijne service
10
Adriaan - 2017-02-20: Snel geholpenVriendelijke serviceWaar voor je geld
10
Johannes - 2017-02-20: Duidelijke site. En werd snel geholpen, dat was erg prettig.
10
Pss - 2017-02-20: Geen beschrijving.
10
Nicole / Florès - 2017-02-15: Snelle reactie adequaat over inhoud van mijn juridische problematiek deugdelijke advocaat die ook paraat was kortom: professioneel en ik had er nog nooit van gehoord, via internet op idee gekomen
10
Reinko - 2017-02-13: KlantvriendelijkIn 1x goed geholpen
10
Ewoud - 2017-02-13: Via advocaatzoeken.nl een prima advocaat gevonden die ons geholpen heeft met ons erfdienstbaarheidsgeschil.
9,0
Sid - 2017-02-13: Snel en efficiënt. Erg tevreden!
7,0
Albertine - 2017-02-13: Ik heb een kort contact gehad, waarbij ik direct goed geholpen werd op een vriendelijke manier, duidelijk en waarin de gemaakte afspraken ook direct nagekomen zijn
10
Johan - 2017-02-07: Snelle reactie, vriendelijke begeleiding bij keuze, geen verplichtingen.
10
Ybele - 2017-02-02: Ik vind dit bedrijf voor vlotte zoeking Van een advocaat op korte termijn een 5 sterren beoordeling.
10
Marwa - 2017-02-01: Excellent service. Snelle reactie gekregenGroetjes uit Engeland
10
Milan - 2017-01-31: Betrokken benadering, denken mee en werken snel
10
Shirley - 2017-01-31: Ze heeft me heel snel geholpen , vriendelijk en luisterde goed naar m'n wensen
10
Danny Akker - 2017-01-30: Snel!
10
Anouk - 2017-01-30: Persoonlijk advies, specifieke hulp.
10
Esther - 2017-01-26: Goed bereikbaar, snel geholpen.
10
Liselotte - 2017-01-23: Doordeweeks om 21.30 uur nog iemand aan de lijn gekregen. Super netjes geholpen met een goede advocaat.
9,0
Mevrouw - 2017-01-23: Ik ben snel en begripvol geholpen. De medewerker die ik aan de telefoon had was vakkundig en oprecht. Hij belde mij dezelfde ochtend nog terug met een geschikte en beschikbare advocaat.
10
Ilham - 2017-01-23: Ja ze hebben mij uitstekend geholpen
7,0
Fatiha El Idrissi - 2017-01-23: Geen beschrijving.
10
Gojo bv - 2017-01-23: Snelle reactie zeer positive
10
RANDSTAD Personenschade BV - 2017-01-23: Snel geholpen
10
Dave - 2017-01-20: U kan het bedrijf bereiken op een gratis telefoonnummer waarna u keurig wordt geholpen en men goed luistert naar uw zaak. vervolgens werd ik keurig op de afgesproken tijd terug gebeld met zeer nuttig advies. Nogmaals dank hier voor.
10
Peter - 2017-01-20: Snel en goed bereikbaar. Ik had niet verwacht dat ze in het weekend bereikbaar zouden zijn. Goeie service...
9,0
Michael - 2017-01-19: Vriendelijk en snel geholpen.
10
Suzanne - 2017-01-19: Ik heb ze gebeld, want ik had een advocaat nodig en wist echt niet waar ik moest zoeken, er zijn er zoveel! Prettig dat ze 7 dagen per week bereikbaar zijn. Ze luisteren goed naar je vraag en gaan gelijk voor je op zoek naar een goede advocaat. En nog gratis ook!
10
C. Westrik - 2017-01-19: Zeer snelle service
8,0
Charlotte - 2017-01-18: Goed initiatief om zo de keus in rechtshulp voor iedereen toegankelijk te maken.
10
Dieuwke - 2017-01-18: Efficiënt, betrokken, gebruiksvriendelijk!
8,0
Anna - 2017-01-18: Snelle handeling, gemakkelijk aan te vragen
9,0
Ronald wind bouwbedrijfwind - 2017-01-18: Ik ben zeer te spreken over advocaatzoeken. Ze hebben heel snel een geschikte advocaat voor mijn zaak gevonden.
10
Onbekend - 2017-01-18: Snelle en goede hulpverlening! Binnen 6 uur na het melden van mijn probleem heb ik contact gehad met een advocaat. Top
9,0
Zilla - 2017-01-18: Goed bereikbaar. Klantgericht. Probleemoplossend.
8,0
Gineke - 2017-01-18: SnelheidWegwijs in de advocatuurBereikbaarheid
10
D van de Pol van Soeren - 2017-01-17: Snelle reactie op mijn verzoek tot hulp
10
Samantha - 2017-01-17: Ik werd snel en zeer vriendelijk geholpen door mr Verhoeven.Hij heeft zelfs in curacao een advocaat voor mij gevonden en de service was echt top !Hij nam de tijd aan de telefoon en belde me binnen 24 uur weer terug.
10
Marianne - 2017-01-17: Veel begrip bij de uitleg van mijn zaak en aan de hand daarvan snel de juiste advocaat kunnen vinden.
7,0
Makeover Store - 2017-01-17: Er word supersnel gereageerd op je aanvraag. Top!
9,0
Van Bogget - 2017-01-17: Je hebt binnen een paar uur al contact met een advocaat die jou graag verder helpt. En dat zonder dat je er zelf moeite voor doet! Super!
10
Yilmaz - 2017-01-16: Snel en correct geholpen binnen 45 min juiste afvocaat gevonden
9,0
Marcel - 2017-01-11: Geen beschrijving.
10
Erhan - 2017-01-09: Sterke werkwijzeKort en krachtig.Uiterst professioneel.!!Samenwerkend met deur/gerechtsdeurwaarder, wat leidt tot nog snellere afhandeling. Snelle comminucatie via EMail/Telefoon/op afspraak.Dit alles heeft geleid tot een gewonnen civiele rechtzaak.Ben EXTREEM tevreden met Erwin Jonker van Ariens schoonderbeek Advocaten in Amersfoort.Ik raad iedereen aan om hem als Advocaat te nemen.Laat je niet ompraten door Advocaten met mooie praatjes, bij Erwin Jonker ben je aan de goede adres. >> Hij maakt waar!
10
Derk - 2017-01-07: Ik werd verbazingwekkend snel geholpen. Tijdens een kort telefonische gesprek hebben we alle zaken snel doorgenomen. Zakelijke, 'to the point', maar met oog/gevoel voor de menselijke kant.Met een super resultaat! Ik word nu (eveneens) vakkundig geholpen door een hele fijne advocaat!
10
Ruben - 2017-01-07: Betrouwbaar en snel! Hele duidelijke website en vakkundige begeleiding. Ik werd direct gekoppeld aan een goede advocaat!
9,0
Jan - 2017-01-06: Overzichtelijke en toegankelijke website.Interessante en actuele blogs
10
Elise - 2017-01-06: Geen beschrijving.
9,0
V Munster - 2017-01-06: Heel fijn dat je zo ontzettend snel vakkundig word geholpen!
9,0
Huib - 2017-01-06: Handige website. Zucht en pro deo advocaat, die hadden ze zo gevonden.
10
Hogendoorn - 2017-01-06: Onafhankelijk. Betrouwbare aangesloten bedrijven.
10
Onbekend - 2017-01-06: Direct bereikbaar. Ruim aanbod. Snelle afhandeling. Duidelijke uitleg.
10
Elin Minjon - 2017-01-06: Geeft overzicht, Duidelijk.
10
Martine - 2017-01-06: Goed geholpen, prettige contact momenten gehad. Snelle service
10
Willemijn - 2017-01-06: Geen beschrijving.
10
Chris - 2016-12-28: Goed en snel geholpen

Direct hulp nodig?

Of bel gratis (8.00-22.00,
7 dagen per week):
Of laat ons terugbellen:

Hoe maak ik een goede opdracht aan?

FAQ
Tips & tricks
Support