7 dagen, 8.00-22.00 uur 088-8338888
088-8338888Gratis en vrijblijvende intake 7 dagen per week 8.00-22.00 uur

FAQ Cliënten

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Jouw gegevens worden alleen zichtbaar voor de advocaat waarmee jij contact wenst. advocaatzoeken.nl werkt met een versleutelde SSL-verbinding; en laadt bovendien geen berichtenverkeer in. Daarnaast bestaat de mogelijkheid je verzoek anoniem te plaatsen. Op deze manier wordt jouw privacy optimaal gewaarborgd.

Hoe worden de advocaten gematcht met mijn verzoek?

We hanteren diverse kenmerken die de basis vormen voor de match. Welke? Expertise, ervaring, afstand, uurtarief, geslacht, vergoedingswijze, reviews en taal. Jij kunt per kenmerk aangeven wat je wensen zijn. Op basis daarvan koppelt ons systeem jouw verzoek aan een aantal advocaten. Je ontvangt vervolgens per e-mail hun voorstel; en kiest de advocaat die jou het beste past.

De website werkt niet, wat nu?

We helpen je graag. Je kunt ons bereiken op  info@advocaatzoeken.nl of 088 - 833 88 88

Kan ik een afspraak met een advocaat annuleren?

Jazeker, tot het moment dat je nadere afspraken hebt gemaakt met de advocaat, staat het je vrij de afspraak af te zeggen.

Ik heb een verzoek geplaatst op advocaatzoeken.nl, hoe snel krijg ik reactie?

De advocaten die matchen met jouw verzoek hebben geen deadline. Echter, zij zullen zo spoedig mogelijk reageren. advocaatzoeken.nl streeft ernaar alle voorstellen binnen 24 uur aan jou te presenteren.

Ik heb een verzoek geplaatst op advocaatzoeken.nl, maar heb geen reactie ontvangen. Hoe kan dat?

Mogelijk is je verzoek niet helemaal duidelijk. Je kunt eventueel contact met ons opnemen via info@advocaatzoeken.nl of 088 - 833 88 88.

Zijn er kosten verbonden aan advocaatzoeken.nl?

Nee, je hoeft advocaatzoeken.nl niet te betalen voor het vinden van een advocaat. Uiteraard dien je, dat wel, aan de door jou gekozen advocaat de afgesproken vergoeding te voldoen.

Is advocaatzoeken.nl de hele week telefonisch bereikbaar?

Onze telefoondienst is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 – 22.00 uur. Online is advocaatzoeken.nl 24/7 bereikbaar. Ook in het weekend wordt jouw opdracht direct voorgelegd aan onze advocaten.

Wat is het verdienmodel van advocaatzoeken.nl?

De advocaten die toegang krijgen tot jouw verzoek, betalen aan advocaatzoeken.nl een maandelijkse vergoeding.

Kan ik ook een verzoek plaatsen als bedrijf of moet dit altijd als persoon?

Het plaatsen van een verzoek als bedrijf is zeker mogelijk. advocaatzoeken.nl onderscheidt de zakelijke van de particuliere markt.

Direct hulp nodig?

Of bel gratis (8.00-22.00,
7 dagen per week):
Of laat ons terugbellen:

Hoe maak ik een goede opdracht aan?

FAQ
Tips & tricks
Support