7 dagen, 8.00-22.00 uur 088-8338888
088-8338888Gratis en vrijblijvende intake 7 dagen per week 8.00-22.00 uur

Hoe het werkt

Je hebt een juridische vraag en zoekt een advocaat om je te helpen. Wie moet je hebben? advocaatzoeken.nl helpt je bij het vinden van de best passende advocaat.

          1. Plaats je zoekopdracht op de site of neem telefonisch contact met ons op. Ons slimme systeem koppelt               vervolgens een aantal advocaten aan jouw zoekwensen.

          2. Het koppelen van jouw opdracht aan de juiste advocaat doet advocaatzoeken.nl op basis van – onder                    meer – specifieke kennis, ervaring, prijs, beschikbaarheid, taal en afstand.

          3. De advocaten die matchen met jouw wensen, kunnen  reageren op je zoekopdracht. Je vergelijkt, kiest                   en neemt vervolgens contact op met de advocaat van jouw keuze.

Dat is erg handig. Immers, het internet biedt een keur aan advocaten, websites vol met specialisten die verstand hebben van van alles en nog wat. Ons onafhankelijk platform wijst de weg in die online wildernis. advocaatzoeken.nl biedt de consument een transparante en weloverwogen keus; en geeft tegelijk advocaten gelegenheid hun online positie flink te verbeteren. Win-win!

In onderstaand filmpje wordt het allemaal nog eens uitgelegd. 

Direct hulp nodig?

Of bel gratis (8.00-22.00,
7 dagen per week):
Of laat ons terugbellen:

Hoe maak ik een goede opdracht aan?

FAQ
Tips & tricks
Support