7 dagen, 8.00-20.00 uur 088-8338888
088-8338888Gratis en vrijblijvende intake 7 dagen per week 8.00-20.00 uur

Over ons

advocaatzoeken.nl is opgericht door Huib Verhoeven; de B.V. wordt extern gefinancieerd door een partner die tevens fungeert als commissaris.

‘Doen waar je goed in bent’ staat hoog in het vaandel bij advocaatzoeken.nl. Samen met specialisten in programmeren, ontwerp en online marketing is dat 'doen waar je goed in bent' bij ons: het creëren van een platform waarbij vindbaarheid, functionaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Daardoor kunnen we mensen die op zoek zijn naar een advocaat, en zelf geen netwerk hebben in de juridische sector, helpen bij het vinden van de juiste advocaat.

Onze doelstelling met advocaatzoeken.nl is om jou te helpen in je zoekrocht naar een geschikte advocaat. In Nederland zijn maar liefst 17.000 advocaten werkzaam. Voldoende keuze, zou je zeggen. Maar misschien voor jou wel te veel keus. Want als je nog nooit een advocaat nodig hebt gehad, hoe weet je dan welke advocaat je moet kiezen? En je kiest ook niet zómaar een advocaat uit, er staat meestal nogal wat op het spel. Ons onafhankelijke platform biedt uitkomst!

advocaatzoeken.nl is niet gebonden aan verzekeraars, advocatenkantoren of andere commerciële partijen. 

Wij hopen dat jij dankzij advocaatzoeken.nl een kundige advocaat vindt die jouw belangen naar tevredenheid behartigt. Mocht je opmerkingen of suggesties hebben om ons platform nog beter te maken dan horen wij dit graag!

Het team van advocaatzoeken.nl

Direct hulp nodig?

Of bel gratis (8.00-20.00,
7 dagen per week):
Of laat ons terugbellen:

Hoe maak ik een goede opdracht aan?

FAQ
Tips & tricks
Support