7 dagen, 8.00-22.00 uur 088-8338888
088-8338888Gratis en vrijblijvende intake 7 dagen per week 8.00-22.00 uur

Over ons

advocaatzoeken.nl is opgericht door Huib Verhoeven; de B.V. wordt extern gefinancieerd door een partner die tevens fungeert als commissaris.

‘Doen waar je goed in bent’ staat hoog in het vaandel bij advocaatzoeken.nl. Samen met specialisten in programmeren, ontwerp en online marketing doen wij waar wij goed in zijn: het creëren van een platform waarbij vindbaarheid, functionaliteit en betrouwbaarheid centraal staan. Daardoor kunnen onze aangesloten advocaten doen waar zíj goed in zijn: aan het werk voor de cliënt.

Met het platform advocaatzoeken.nl hebben wij als belangrijkste doel om jou te helpen in je zoektocht naar een geschikte advocaat. In Nederland zijn maar liefst 17.000 advocaten werkzaam. Voldoende keuze, zou je zeggen. Maar misschien voor jou wel te veel keus. Want als je nog nooit een advocaat nodig hebt gehad, hoe weet je dan welke advocaat je moet kiezen? En je kiest ook niet zómaar een advocaat uit, er staat nogal wat op het spel, anders zou je immers geen advocaat zoeken.

Ons onafhankelijke platform biedt uitkomst. Door middel van het slimme systeem vinden wij vijf kundige advocaten die matchen met jouw juridische probleem. Deze vijf advocaten kunnen vervolgens reageren op jouw opdracht en jij kiest de advocaat die het beste bij jou past. De kwaliteit en kundigheid van advocaten staat bij ons voorop, in tegenstelling tot veel andere websites waar alleen wordt gekeken naar locatie of prijs.

Pas als jij een advocaat hebt gekozen, krijgt deze inzicht in jouw contactgegevens. Wij vinden het aspect privacy namelijk erg belangrijk. Daarom zorgen wij voor een beveiligde SSL verbinding en wordt het contact dat jij hebt met advocaten niet gemeten of geanalyseerd door bijvoorbeeld Google Analytics.

Wij hopen dat jij dankzij advocaatzoeken.nl een kundige advocaat vindt die jouw belangen naar tevredenheid behartigt. Mocht je opmerkingen of suggesties hebben om ons platform nog beter te maken dan horen wij dit graag!

Het team van advocaatzoeken.nl

Direct hulp nodig?

Of bel gratis (8.00-22.00,
7 dagen per week):
Of laat ons terugbellen:

Hoe maak ik een goede opdracht aan?

FAQ
Tips & tricks
Support