• 088 - 833 88 88
  • Gratis en vrijblijvende intake
  • 7 dagen per week 08:00 - 22:00

Voor advocaten

Voor advocaten

Ook lid worden van advocaatzoeken.nl? Veel collega’s gingen je voor. Handig, want deze website is het verlengstuk van je praktijk. advocaatzoeken.nl zorgt dat je online vindbaar bent en genereert voor jou de juiste opdrachten, zodat jij tijd overhoudt voor je core business: aan het werk voor de cliënt. ´Doen waar je goed in bent', noemen we dat.

Geïnteresseerd? Meld je hier aan of neem contact met ons op.  

Voor advocaten advocaatzoeken.nl informatie

advocaatzoeken.nl afgestemd op regelgeving Nederlandse Orde van Advocaten

Eind 2018 heeft de Nederlanse Orde van Advocaten, op voorspraak van de Autoriteit Consument en Markt (ACM), de regelgeving rondom het provisieverbod versoepeld. Specifiek met het oog op zogeheten bemiddelingswebsites waartoe ook advocaatzoeken.nl kan worden gerekend. De versoepeling wordt door de Orde aldus uitgelegd:

'Omwille van het op goede wijze bij elkaar brengen van vraag en aanbod van juridische diensten, bijvoorbeeld via bemiddelingswebsites, is het echter onder voorwaarden mogelijk dat een beloning wordt toegekend of ontvangen voor het verkrijgen of doorverwijzen van opdrachten. Dit is het geval als daarmee de beschermde positie van de rechtzoekende (vrije advocaatkeuze) niet wordt uitgehold, en geen verstrengeling van financiële belangen plaatsvindt (strijd met o.a. onafhankelijkheid), derden geen belang krijgen bij de uitkomst van de zaak (strijd met o.a. partijdigheid, belangenverstrengeling), en de cliënt zicht heeft op wat er met zijn zaak gebeurt.'

Al deze zaken zijn op advocaatzoeken.nl ruim voldoende gewaarborgd. Daarbij is het zo dat advocaatzoeken.nl nu juist is opgericht om te zorgen voor de 'beste passende advocaat'. Naast expertise hanteren wij ook criteria m.b.t. afstand (locatie), uurtarief en beschikbaarheid.

Voor meer informatie zie FAQ Advocaten.