• 088 - 833 88 88
  • Gratis en vrijblijvende intake
  • 7 dagen per week 08:00 - 22:00

Bedrijfsruimte overig

Welke rechten heb je als er geen specifieke afspraken zijn gemaakt en je niet terug kunt vallen op huurbescherming van rechtswege?

Plaats direct je vraag

Bedrijfsruimte overig en advocaat

'Overige bedrijfsruimte' gaat over de ruimten die niet voldoen aan de voorwaarden van de bedrijfsruimte middenstand, ze vallen in de regel onder artikel 7:230a. In deze categorie geniet de huurder minder bescherming dan bij een overeenkomst gebaseerd op de bepalingen over de middenstandsbedrijfsruimte. Dat betekent dat de huurder zichzelf (actief) moet beschermen. Hierbij is juridische bijstand aan te bevelen. Welke rechten heb je als er geen specifieke afspraken zijn gemaakt en je niet terug kunt vallen op huurbescherming van rechtswege? Vraag het een van onze advocaten. Bijvoorbeeld bij aanvang van de overeenkomsten, lopende de overeenkomst – je wilt eens weten wat je rechten zijn – of bij het beëindigen van de overeenkomst.

Advocaat Bedrijfsruimte Overig

Ook als verhuurder kun je een advocaat hard nodig hebben. Je hebt plannen met een van je panden en wilt van de huurder af. In overleg komen jullie er niet uit, de huurder weigert te vertrekken. Wat zijn je mogelijkheden? In welke (financiële) orde van grote moet je denken om tot een schikking te komen? Of heb je simpelweg goede – wettelijke – gronden om de zittende huurder uit te zetten, dan kun je de gang naar de rechtbank met vertrouwen tegemoet zien.

Plaats direct je vraag