• 088 - 833 88 88
  • Gratis en vrijblijvende intake
  • 7 dagen per week 08:00 - 22:00

Pensioenregeling

Een advocaat pensioenrecht kan jou bijstaan in geschillen rondom pensioen. Zeker als het gaat om substantiële bedragen, is het inschakelen van een advocaat aan te bevelen.

Pensioenregeling en advocaat

Hoe ziet een pensioenregeling er doorgaans uit? Werkgever en werknemer hebben een overeenkomst. Werkgever en verzekeraar (die het pensioen uitbetaalt) hebben een overeenkomst. En de verzekeraar en de werknemer zijn met elkaar verbonden. Een soort driehoeksrelatie dus, die bovendien nog uitgebreid kan worden doordat zogeheten tussenpersonen zich mengen in deze driehoek.

Leg direct je vraag voor aan een advocaat

Advocaat Pensioenregeling

In geval van onenigheid is een van de genoemde partijen aansprakelijk. Of maar deels. Men wijst gemakkelijk naar elkaar. Voor jou als particulier (werknemer) niet fijn. Lange juridische procedures zijn vaak financieel niet haalbaar voor een werknemer. Toch is het zeker niet zo dat degene ‘met de diepste zakken’ noodzakelijkerwijs een geschil in zijn voordeel beslist.

Leg direct je vraag voor aan een advocaat

Hij of zij kan je adviseren over jouw juridische mogelijkheden; en dat niet alleen, een advocaat van advocaatzoeken.nl denkt mee en zal aangeven welke route verstandig en haalbaar is.