• 088 - 833 88 88
  • Gratis en vrijblijvende intake
  • 7 dagen per week 08:00 - 22:00

Overig

advocaatzoeken.nl heeft verscheidene advocaten in het bestand die gespecialiseerd zijn in intellectueel eigendom.

Leg direct je vraag voor aan een advocaat

Waar kan een advocaat mij bij helpen bij vragen over het intellectuele eigendomsrecht?

Een advocaat kan je bij alle juridische vragen omtrent het intellectueel eigendom helpen. Als jij erachter komt dat iemand anders gebruik maakt van jouw intellectueel eigendomsrecht, dan is er sprake van inbreuk. Dit levert vervelende situaties op en een advocaat kan ervoor zorgen dat u zo snel mogelijk uit deze situatie komt. Om te beginnen kan een advocaat de persoon die inbreuk maakt aanschrijven om te stoppen met het inbreuk maken. Men ziet in de praktijk vaak dat de brief serieuzer wordt genomen als de brief is geschreven door een advocaat. Wordt er na het versturen van de brief nog steeds inbreuk gemaakt? Dan kan je ervoor kiezen om naar de rechter te stappen. Ook hierbij kan een advocaat je vertegenwoordigen.

Een advocaat kan je niet alleen helpen wanneer er sprake is van een inbreuk op jouw intellectuele eigendomsrecht, maar ook wanneer er geen inbreuk is kan een advocaat van grote meerwaarde zijn. Er kunnen vragen ontstaan bij het registeren van een creatie of over de overeenkomsten die komen kijken bij het intellectuele eigendom. Advocaten kunnen je adviseren over en helpen met de juridische bescherming van je product. IE-advocaten hebben ervaring in de branche, waardoor zij gemakkelijk potentiele problemen signaleren.

Wil je meer weten over het intellectuele eigendomsrecht? Op de onderstaande pagina’s kan je meer informatie vinden over:

Advocaat Intellectueel Eigendom Overig