• 088 - 833 88 88
  • Gratis en vrijblijvende intake
  • 7 dagen per week 08:00 - 22:00

Vastgoedrecht

Vastgoedrecht is een verzamelnaam voor al de rechtsgebieden die raken aan het vastgoed. De aan- en verkoop ervan, huur en verhuur, project-  en gebiedsontwikkeling, erfpacht, bouwvergunningen, en regelgeving met betrekking tot aanbesteding.

Vastgoed

Advocaten die zich bezighouden met de juridische componenten van het vastgoed kunnen jouw onderneming adviseren, en mocht dat nodig zijn, voor je procederen. Advies van advocaten vindt, zeker bij de wat grotere projecten, vaak al aan de voorkant van het proces plaats. Bij de aanbesteding, het opstellen van contracten, samenwerkingsovereenkomsten, aannemingsovereenkomsten, contracten met architecten en leveranciers; steeds is een advocaat benodigd. Niet alleen is juridische bijstand aan te raden bij het opstellen van genoemde overeenkomsten. Ook voor een check van hetgeen jij aan contracten krijgt toegestuurd is het, voordat je je handtekening zet, goed een advocaat te benaderen.

Ondernemers werken veelal met een vaste advocaat. advocaatzoeken.nl denkt dat het goed is om zo nu en dan te informeren naar de diensten van andere advocaten. Wat kunnen zij betekenen voor jou? Bovendien houdt het de huisadvocaat en zijn of haar prijs scherp. Je kunt nog even verder klikken op de thema’s die zijn uitgewerkt met betrekking tot vastgoed of je plaatst direct je opdracht. Leg in enkele zinnen uit wat je verlangt van een advocaat en vink je aanvullende wensen aan. Jouw opdracht wordt direct verstuurd naar 5 advocaten die voldoen aan je eisen. Reacties ontvang je per e-mail retour, waarna je zelf de beste match maakt. 

Zie onder voor meer informatie:

 •  Vergunningen

 •  Erfpacht

 •  Projectontwikkeling

 •  Overig

Of plaats hier direct een opdracht »»

Advocaat Vastgoed

© advocaatzoeken.nl