• 088 - 833 88 88
  • Gratis en vrijblijvende intake
  • 7 dagen per week 08:00 - 22:00

Faillissement

Een faillissementsaanvraag kan jouw onderneming treffen, maar je kunt dit instrument ook zelf inzetten om een schuldenaar te dwingen zijn verplichtingen te voldoen.

Plaats direct je vraag

Faillissement en advocaat

In de inleiding insolventie is reeds een en ander te lezen over de eisen die verbonden zijn aan de aanvraag van een faillissement. In principe kun je een dergelijke aanvraag doen zonder de hulp van een advocaat. Toch is het aan te raden een expert te raadplegen. Een faillissement heeft namelijk gevolgen, en deze zijn zonder advocaat moeilijk inzichtelijk te krijgen. Dat geldt als je eigen onderneming in zwaar weer zit, en de aanvraag van een faillissement dreigt. Maar tevens kan het, onder omstandigheden, verstandig zijn om zelf het faillissement van je onderneming aan te vragen. Wellicht behoort een doorstart tot de mogelijkheden. Hoe het ook zij, een en ander is voer voor advocaten.

Advocaat Faillissement

En tot slot kun je zelf geconfronteerd worden met onbetaalde facturen, de wederpartij dreigt failliet te gaan; jij wordt – vaak met andere partijen – schuldeiser. Wat nu?

Plaats direct je vraag